V jaké pozici, ve které nejčastěji sedíte? To o vás vypovídá víc, než si myslíte

Zamysleme se nad tím, jak sezení na židli ovlivňuje nejen naše pohodlí, ale také přináší na světlo naše emoce a hluboce zakořeněné charakterové rysy. Už jste se někdy na chvíli zastavili a zamysleli se nad tím, co by o vás jako o člověku mohla vypovídat vaše preferovaná poloha při sezení?

Co o naší povaze vypovídá způsob, jakým sedíme?

Objevte svou oblíbenou polohu sezení na přiloženém obrázku a poté se ponořte do níže uvedených popisů, abyste pochopili, co by tato poloha mohla vypovídat o vašem interiéru.

A. Nohy otevřené, kolena zavřená, chodidla proti sobě

Zůstávají vaše kolena často blízko u sebe, zatímco vaše nohy jsou volně roztažené do stran a vaše chodidla se jemně dotýkají? Tato poloha vsedě může naznačovat, že jste umělecká duše, vyzařující kreativita a klid. Obklopeni vířícím kaleidoskopem nápadů snadno zapadnete do různých společenských prostředí, aniž byste se cítili nepříjemně i v těch nejpřeplněnějších prostorách.

B. Noha Nasaďte si nohu

Pokud často zaujímáte pozici s jednou nohou elegantně zkříženou přes druhou, může to naznačovat, že jste vyrovnaný člověk, který vyzařuje přirozenou eleganci a třídu. Vyhýbáte se konfliktům jako mor a dáváte přednost diplomatickým řešením jakýchkoli sporů. Vaše schopnost získávat nové přátele je bezkonkurenční a lidé kolem vás si vás váží pro vaši vyrovnanost a srdečnost.

C. Nohy široce otevřené, nohy u sebe

Preferování této polohy může naznačovat vaši tendenci snít, snít a fantazírovat. Ceníte si svobody a lehkosti bytí, spontaneitu a zábavu kladete nad přísnost každodenních povinností. Ve vás je jiskřička bezstarostného dítěte, které se nebojí každodenních výzev.

Pokračování na další straně