V JAKÉM ZNAMENÍ SE NARODIL VÁŠ PARTNER? NYNÍ ZJISTÍTE, JAKÝ Z NĚJ BUDE MANŽEL A CO VÁS PO JEHO BOKU ČEKÁ

Býk (20. duben – 20. květen)

Býci jsou velmi loajální. Pokud jednou najdou svou lásku, umí jí být oddaní celý život. A i když vztah prochází různými turbulencemi, určitě nezdupkají. Záleží jim na tom, aby se na nich dalo spolehnout, je to v souladu s jejich morálními zásadami. Určitě se nemusíte obávat, že vás Býk zklame či podrazí. Raději zapře vlastní potřeby, jen aby udržel tím. Býk nechce nikdy zklamat lidi, které miluje.

Blíženci (21. květen – 20. červen)

Blíženci bývají velmi vášniví a aktivní v projevech lásky. To se netýká jen polibků objetí, ale spíše toho, že vám často dávají najevo, že jste pro ně krásná a jedinečná. Umí se chovat jako zamilované hrdličky a jsou mistry romantických překvapení. Toto všechno však dělají jen při ženě, kterou upřímně milují. Pokud se ve své vyvolené zklamou a jejich city ochladnou, nemají problém zalovit v jiném rybníku.

Rak (21. červen – 22. červenec)

Raci jsou citliví a sentimentální. Jsou to typy, které nezapomínají na všechny svátky a výročí a dokáží vás překvapením dojmout k slzám. Pamatují všechny krásné momenty, které jste spolu prožili, a rádi a často se k nim vracejí. Tím, že jsou sami citliví, umí se vcítit i do vaší radosti či smutku a jsou zde vždy pro vás, aby vám podali balíček kapesníků a povzbudili vás. Své pocity nemají problém ukázat ani před jinými.

Lev (23. červenec – 22. srpen)

Lev je jako novodobý rytíř v lesklé zbroji. Je odvážný a po jeho boku se budete cítit bezpečně, protože o svou “lvici” ví opravdu zabojovat, hlídat si ji a bránit. Má rád, když jeho hrdinství tak trochu obdivujete a škrabkáte mu ego. Pokud ho zahrnujete pozorností a láskou, bude při vás příst jako kotě. Když váš vztah narazí na překážky, určitě nezdupká, ale hledá ty nejvhodnější řešení, protože nesnese pocit selhání.

Panna (23. srpen – 22. září)

Panna je pracant. Je ukázkou úspěchu, neboť kvůli tomu, co chce dosáhnout, opravdu tvrdě pracuje. Udělá na vás dojem svou vytrvalostí a určitě vás ní také motivuje. S takovým mužem se nemusíte bát těžkých časů. Všechny vaše pochybnosti odežene svou houževnatostí a dokáže vám, že je běžec na dlouhé tratě a nezlomí se při první bouřce. Pokud se cokoli pokazí, bude pracovat ve dne v noci na tom, aby se vše dalo do pořádku. Pokud něco slíbí, je to na celý život.

Pokračování na další straně