V JAKÉM ZNAMENÍ SE NARODIL VÁŠ PARTNER? NYNÍ ZJISTÍTE, JAKÝ Z NĚJ BUDE MANŽEL A CO VÁS PO JEHO BOKU ČEKÁ

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy jsou diplomaté a jistě vás slovně nikdy nezraní ani se s vámi nebudou pouštět do těžkých hádek. Mají rádi harmonii a férovost a vše se snaží vyřešit k oboustranné spokojenosti. Jsou bystří a vědí jak na ženy. Dobře ovládají, že medem získají více než octem. Manželství s nimi je vyrovnané a klidné. Je to ten typ chlapa, který bude dobrý nejen k vám, ale kterého vám bez problémů schválí i vaše máma.

Štír (23. říjen – 21. listopad)

Štír je vášnivý a sexuálně založený a ve vztahu vás dovede do takových dimenzí, o kterých jste ani netušili, že existují. Strhne vás svým ohněm a hladem po lásce. Nikdy vás nebude nudit a stejně se bude snažit, aby ani váš vztah neupadl do stereotypu. Každý den s ním je romantické dobrodružství, o jakých jste předtím četli jen v knížkách. Pokud ho dokážete dostatečně inspirovat a stále v něm rozdmýchávat oheň, bude vaším celoživotním partnerem.

Střelec (22. listopad – 21. prosinec)

Na Střelci je sympatické to, že je věčný optimista. I když se vám bude zdát, že na konci tunelu není žádné světlo, on ho tam uvidí. Dá vám důvěru a pocit, že spolu ve vztahu zvládnete všechno. Když se něco nedaří, nebo kazí, dokáže vám, že není všechno tak černé a beznadějné, jak to vidíte. Vedle takového muže je radost být, protože vám vždy zvedne náladu a dodá chuť do života. Občas se vám může zdát, že je až příliš nezávislý a má spoustu svých aktivit, ale čas si na vás vždy najde.

Kozoroh (22. prosinec – 19. leden)

Kozorohové jsou velmi rodinně založení. Fungující a šťastná rodina je pro ně v životě to nejdůležitější. Uvědomují si, že od vztahů se vše odvíjí, a proto je dávají na první místo. Kozoroh se bude vždy na maximum snažit, aby byl váš vztah pevný a trvanlivý. Nikdy nebudete muset přemýšlet, co jsou jeho priority. Jednoznačně vám to dokáže svou dojemnou náklonností k rodině a všemu, co s ní souvisí.

Vodnář (20. leden – 18. únor)

Vodnáři jsou velmi trpěliví. Nikdy se nenechají unést emocemi a nehrozí, že by vám v hněvu řekli něco, co budou později litovat. Občas působí až jako světci s tou svojí boží trpělivostí. Jsou to vyrovnaní a mírumilovní muži. Nezvyknou se jen tak unavit nebo naštvat, i když se věci začnou komplikovat. Jsou ochotni vždy vám pomoci a poskytnout své rameno na vymáchání. Pokud si získáte lásku Vodnáře, udělá vše proto, aby vám dokázal, že si ji zaslouží.

Ryby (19. únor – 20. březen)

Muži Ryby jsou velmi nesobečtí. Vždy tam bude pro vás, aby vám podal pomocnou ruku. Pokud ho požádáte o laskavost, nebude váhat ani vteřinu, i kdybyste ho žádali jen o to, aby vám v noci skočil po zmrzlinu. Ještě se bude i tvářit, že je šťastný, když vám plní vaše přání. Jeho srdce je velké, činy velkorysé a o romantiku ve vztahu určitě nebude nouze.

Zdroj:casprezeny.sk