Věříte na anděly? Možná jste jedním z nich vy a ani si to neuvědomujete

Říkala vám také vaše babička nebo matka, že vás chrání andělé a že nad vámi bdí? Všichni znáte tu slavnou modlitbu: „Andělíčku můj, můj ochránce… Tuto modlitbu si mnozí z nás říkají už od dětství. Ale co andělé, jsou skutečně mezi námi?

Mnoho lidí věří, že se s anděly skutečně setkali. Neměl křídla anděla, vypadal jako obyčejný člověk, ale jeho chování vykazovalo vlastnosti anděla. Možná jste také anděl, ale neuvědomujete si to. Jaké vlastnosti však mají andělé?

Neuvěřitelná vytrvalost

Andělé v lidské podobě se znovuzrodili s jediným posláním: pomáhat druhým. Sami si však pomoci nemohou, a proto většinu svého pozemského života tráví v nepříznivém postavení. Často vstupují do nerovných partnerských vztahů s bezohlednými a sobeckými partnery, snášejí jejich krutost a nekontrolované chování a sami přitom trpí velkou bolestí, ale to vše bez stížností. Rozpad takového vztahu považují za své vlastní selhání a domnívají se, že příčinou jsou oni, nikoli jejich partner. Cítí se vinni za rozpad vztahu, i když za něj nemohou.

V práci se snaží všechny podporovat a vždy bez stížností plní zadané úkoly, a to i takové, které by jiní nedělali, protože to nemají v popisu práce. Andělé to však dělají potichu. Vždy rádi a ochotně podají pomocnou ruku a nic pro ně není příliš velký problém. Kvůli své laskavosti se často stávají obětí šikany v práci nebo jsou zneužíváni kolegy či nadřízenými. Oni sami však takto vůbec neuvažují.

Pokračování na další straně