Většina žen používá droždí pouze na pečení, ale to je chyba. Droždí je jedním z nejúčinnějších prostředků pro zdraví a růst vlasů

Dříve byla nepostradatelnou součástí domácností. Dnes se na ni kromě pečení ke škodě nás všech do značné míry zapomnělo. Za velmi málo peněz si můžete výrazně zlepšit zdraví a náladu. Droždí je jedním z nejlepších zdrojů přírodních vitaminů skupiny B, je přírodním antidepresivem a dokáže výrazně zvýšit imunitu organismu.

Objev kvasnic a jejich vliv na rozpínání těsta se připisuje Egypťanům. Ti prý v 5. století př. n. l. zapomněli na předem připravené těsto a všimli si, že se po několika hodinách těsto mnohonásobně zvětšilo. Později, v roce 1857, Louis Pasteur prokázal, že kvašení je výsledkem působení živých mikroorganismů.

Droždí které urychlují růst vlasů

Kvasnicové zábaly mají mimo jiné významný vliv na zdraví vlasů. Jsou účinné na suché, mastné a poškozené vlasy. Po několika použitích této masky jsou vlasy silnější, hedvábné a lesklé. Vložte 30 g čerstvého droždí do velké mísy a přidejte 5 lžic teplé vody a 1 lžíci cukru. Počkejte, až droždí nabobtná, a poté přimíchejte 1 lžíci medu a 2 lžičky drcených hořčičných semínek.

Vzniklou směs naneste na vlasy a pokožku hlavy, přikryjte fólií a převažte ručníkem. Nechte působit asi 1 hodinu a umyjte si vlasy jako obvykle; změnu zaznamenáte již po prvním použití.

Vaše vlasy budou působit objemněji a budou dvakrát větší. Tuto masku na vlasy používejte alespoň dvakrát měsíčně a užívejte si krásné, husté a přirozeně lesklé vlasy s pozitivními účinky kvasinek.

Pokračování na další straně