VÍTE, CO TO ZNAMENÁ, KDYŽ VÁS SVĚDÍ PRAVÉ OBOČÍ: Věnujte zvláštní pozornost 1 detailu, POKUD VÁS SVRBÍ VE ČTVRTEK

Víra ve znamení je tradice, která sahá až do starověku. Naši předkové se snažili chránit před potížemi tím, že spoléhali na různé pověry. Jsou skeptici, kteří jim vůbec nevěří, ale pokud vás to přesto zajímá, tady je to, co to znamená, když vás svědí pravé obočí.

Podle církevní víry je na pravém rameni každého člověka anděl strážný – to znamená, že vše, co je spojeno s pravou stranou lidského těla, slibuje radost a pozitivitu. Není náhodou, že podle pověry byste se měli postavit správnou nohou, aby byl den úspěšný, a pokud se vám přimhouří pravé oko, můžete očekávat peněžní odměnu a štěstí v podnikání. Obočí není výjimkou, a když svědí, znamená štěstí a radost.

Pokud vás svědí blíže k nosu, pak vám slibuje změnu k lepšímu, pokud je blíže uchu – pak dobrá práce a budoucí zisk, pokud uprostřed – pak setkání s lidmi, kteří jsou vám příjemní. Čím více vás svědí, tím je pravděpodobnější, že se znamení splní.

Proč pravé obočí svědí?

Je známo, že naši předkové spojovali pravou stranu těla s něčím dobrým a příjemným. Proto podrbání pravého obočí vždy slibovalo zábavu, potěšení a štěstí. Možná bych brzy dostal pochvalu v práci nebo nečekaný dárek. Pokud například svědění v této oblasti obličeje netrvá dlouho a náhle zmizí, jste předmětem pomluv. Ujistěte se, že se nejedná o pomluvy. Možná se o vás mluvilo v pozitivním kontextu právě ve chvíli, kdy vás svědila pravá strana.

Pokračování na další straně