Vyberte si jednoho anděla a zjistěte, co vás čeká v následujících 11 dnech

Každý anděl představuje jedinečný projev božské milosti, který nese svůj zvláštní význam. Výběrem anděla, který rezonuje s vaší duší, otevíráte okno do tajemství, která na vás čekají v následujících jedenácti dnech. Vyberte si jednoho ze tří andělů na obrázku a objevte, co vás v následujících 11 dnech čeká.

Pokud jste vybrali:

1

Připravte se. Již brzy se budete koupat v zářivých paprscích blaženosti, které nese tato nebeská bytost. V magických sférách vašeho bytí na vás čekají nádherná překvapení, jako dlouho očekávané dárky zabalené do třpytivé látky osudu. Pociťte, jak ve vás roste očekávání, jak se ztenčuje závoj mezi nadpozemským a pozemským.

Vesmír se spikl, aby vás obdařil božskou přízní, a pravděpodobnost, že obdržíte zázračné dary, je mimořádně vysoká. Ruka nebes se totiž chystá dotknout vašeho života nekonečnou krásou a hojností. Až vám první anděl požehná, přijměte vlnu energie, která vám proudí žilami a naplňuje vás novou vitalitou. Tato pulzující životní síla vás požene vpřed a zažehne jiskry inspirace, které dřímají ve vaší duši. Připravte se na cestu, na níž rozkvete kreativita a nápady a budou vás lákat nové obzory.

Pokračování na další straně