VYBERTE SI SVÉHO ANDĚLA STRÁŽNÉHO: Dostanete radu HODNOU ZLATA, která vás zavede přímo na CESTU VAŠEHO ŠTĚSTÍ!


ANDĚL STRÁŽNÝ ČÍSLO 1

Jste člověk, který byl vždy na straně dobra, ale z nějakého důvodu to pro vás nedopadlo dobře. Jste člověk, který byl vždy jen dobrý k ostatním, protože jste někdo, kdo je prostě dobrý v srdci. Dosud jste toho v životě prožili hodně, protože štěstí vám nebylo vždy nakloněno.

Udělali jste hodně pro to, abyste se měli lépe, protože jste někdo, kdo vždy bojoval za vše, co je pro něj v životě důležité. Nejste někdo, kdo si stěžuje na svůj život, jste člověk, který se snaží udělat svůj život krásnějším. Stalo se mnoho věcí, které pro vás nebyly správné, ale nikdy jste se nezlobili. Ostatní tě zradili, ale ty jsi uměl odpustit, i když si to nezasloužili. Anděl strážný, kterého jste si vybrali, má pro vás důležitou zprávu.

Musíte začít myslet na sebe, neodpouštět lidem, kteří si vaše odpuštění nezasloužili. Štěstí k vám přijde dříve, pokud začnete myslet na sebe, pokud si dovolíte být na prvním místě. Jste někdo, kdo toho pro ostatní vždy dělal příliš mnoho, ale musíte nejprve začít myslet na sebe.

Neodpouštěj lidem, kteří si to nezaslouží. Cesta k vašemu štěstí není jen v pomoci druhým, což je úžasné, ale mnoho lidí vaši laskavost právě využívá. Jste člověk, který má příliš velkou duši, ale zároveň musí pochopit, že je svým vlastním předkem.

Nic špatného se nestane, když dáte sebe na první místo. Máte před sebou ještě dlouhou cestu, ale největší štěstí najdete, když začnete myslet nejprve na sebe a teprve potom na všechny ostatní.

Pokračování na další straně