Deset znaků, že randíte se ženou a ne s holčičkou

6) Holky sledují blbosti v televizi, ženy čtou – některé pořady v televizi jsou fajn, ale ten zbytek jsou blbosti. Ženy se na některé pořady dívají, ale také rády tráví čas s nosem zabořením v knize nebo časopisu. Nemají potřebu zaplňovat si život bezvýznamnými pořady.

7) Holky mluví o blbostech, ženy vědí, jak udržet konverzaci – to je jeden z největších rozdílů. Většina holek konverzaci udržet neumí. Nemají žádný obecný přehled. Nemají žádné koníčky ani zájmy. A jejich názory nejsou tak úplně jejich, ale jsou to názory, které slyšely a převzaly. Holky jsou nudné. Ženy jsou fascinující.

8) Holky jedí saláty. Ženy jedí cokoliv, co chtějí jíst – Neříkám, že ženy saláty nejedí. Některé ano. Ale nejedí je před muži, aby se pak za rohem nacpaly zmrzlinou. Ženy jedí zdravě, protože respektují své tělo. Holky jedí zdravě, aby to každý viděl. Skutečná žena si s vámi bez okolků dá hamburger. Ví, že může, a protože může, tak si dá.

9) Holky se omezují na to známé. Ženy si vždy rozšiřují obzory – ženy mají životní zkušenosti, a proto vědí, proč je důležité získávat nové zkušenosti. Chtějí vidět svět, poznat lidi, objevit možnosti. Žijí život naplno. Holky ale nevědí, co je cílem života. Doufají, že potkají muže, který jim ukáže cestu.

10) Holky potřebují ochránce. Ženy jenom samy sebe – Není nic, opakuji nic hezčího, než žena, která se o sebe dokáže postarat. Všechny ženy to dokážou, ale jen několik z nich to opravdu dělá. Holky rády životem jen proplouvají. Žena si vezme, co chce, a nepotřebuje ničí pomoc. Ženy jsou silné, nezávislé a sebevědomé. Ženy jsou budoucnost. Holky jsou minulost