Modlitba matky pro štěstí dětí: Přečtěte si ji a udělejte toto .. Opravdu to funguje!

Ty jsi všemohoucí Bůh a proto ti naprosto důvěřuji.

Pokud ještě nemají svého životního partnera, tak jim dej Bože dobrého a věřícího partnera, aby si spolu dobře rozuměli a vycházeli spolu a společně v manželství vedli takový život. Pokud máš pro mé děti vybranou cestu zasvěceného života, tak ti svěřuji mé drahé děti a jsem ráda, že ty sám sis je vybral pro svou službu. Pane, nedovol, aby se od tebe vzdálily, ale neustále je přiváděj blíže k sobě.

Pane, když je budeš ty usměrňovat a vychovávat, buď prosím k nim shovívavý na kolik to jen půjde, ale pokud by to bylo nezbytné pro jejich duchovní prospěch, můžeš použít i přísnějších prostředků, jen aby se odvrátili od většího neštěstí, které by jim hrozilo a ty ho ve své nekonečné prozřetelnosti vidíš. Uchovej je duše čistými, abychom se jednou spolu setkali všichni u tebe v nebi. Amen.

Duše matky cítí, když je dítě v nouzi nebo se trápí. Když se matka modlí k Bohu, dostane podporu a její děti dostanou ochranu.

Prosby matky zachrání dceru od nenávisti a budou požehnáním pro úspěšné manželství a šťastné mateřství. Láska matky k synovi a žádosti o modlitbu ho zachrání před podvodníky a nepřáteli.

Mateřské požehnání je zárukou úspěchu na každém kroku. Ať už v manželství, studiu, práci nebo před dlouhou cestou.

Jak často promlouváte k Bohu v modlitbě?