Moje máma udělala tajný test DNA mému dítěti. Tohle už je pře čáru!

O dva roky později pár přivítal na svět své první dítě, Garretha. Krátce po jeho narození se rozhodli znovu navázat kontakt s rodiči. Starší generace začala pravidelně navštěvovat a hrát si s novým vnoučkem.

Jednoho dne ale syn náhodou slyšel, jak jeho matka v nevhodný moment vyslovila některá slova ke Garrethovi, jako například: „Jsi neuvěřitelně roztomilý. Jsem tak šťastná, že jsi můj vnuk.“ Matka si neuvědomila, že ji syn slyšel, a byla překvapená, když jí syn řekl, co znamenají tato slova.

Babička se pokusila odvést pozornost od tématu, ale nakonec pochopila, že musí být upřímná. „Můj syn mě požádal o otestování DNA Garretha, aby se ujistil, že je opravdu jeho synem,“ řekla matce po omluvě za své jednání.

Muž byl tak šokován jednáním své matky, že chvíli oněměl. Poté, než se od hněvu vzpamatoval, řekl svým rodičům, aby odešli z domu a že si chce zachovat svůj respekt vůči nim. Jeho matka se velmi omlouvala a řekla, že chtěla ověřit, zda je její vnučka skutečně její synovou dcerou, protože nevěřila jeho manželce a syn se jí podle ní vůbec nepodobal.

článek pokračuje na další stránce..