Moje máma udělala tajný test DNA mému dítěti. Tohle už je pře čáru!

Tento incident ho tak zklamal, že mu trvalo dva týdny, než to řekl své manželce. Když se jí konečně svěřil, začala plakat a muž cítil, že ji zklamal. Bylo mu líto, jak moc se snažila získat souhlas jeho rodičů, a jeho slova ji zranila. Když se jeho matka pokusila zavolat a domluvit si další návštěvu, muž jí řekl, že již nejsou vítáni v životě jejich syna.

Muž se zeptal lidí na internetu, zda jednal správně a dostal jasnou odpověď: „Ano“. Hlavní prioritou rodičovství je chránit děti před všemi nebezpečími, včetně nebezpečí ze strany rodiny.

Jeden z komentujících zdůraznil: „Jeho rodiče jsou rasisté vůči jeho manželce/matce jeho dítěte.“ Další komentář zazněl takto: „Váš syn si zaslouží něco lepšího, než mít rasistické prarodiče, se kterými musí řešit vztah.“

Další komentující upozornil na důležitost toho, aby dítě mělo kladný vztah s prarodiči. Avšak vztah s toxickými, rasistickými prarodiči může dítěti ublížit. Proto je důležité chránit své dítě před škodlivými lidmi, i když jsou to členové rodiny.