Pokud se budete držet těchto 3 tipů, láska si vás zaručeně najde

Ber to s klidem

Pokud jste se dostali přes první střetnutí, již jste překonali překážku. To je místo, kde většina lidí dělá tu chybu, že přehnaně analyzuje, co se tam stalo: “ Zajímalo by mě, proč to mohl říct?“ Na co jste mysleli, když…?“ a znovu a znovu procházejí, co se stalo v jejich myslích, dokud úplně nezpanikaří. Pokud se vám ten kluk líbí a tam a tam jste cítili, že přitažlivost je oboustranná, pak vám nezbývá, než se vrátit do každodenního života a dívat se optimisticky do budoucnosti. Pokud jsou z jeho strany sympatie, tak se to stejně velmi rychle vyjasní, a pokud ne, tak se s tím nedá nic dělat, prostě musíte jít dál.

Věřte své intuici

Je to možná ten nejhezčí muž v okolí, na kterého všichni myslí s úžasem, ale pokud z něj máte špatný pocit nebo prostě necítíte chemii, netlačte na to! Je naivní věřit, že láska časem dorazí nebo že se rozvine přitažlivost. To je docela vzácné a vůbec, proč byste se dostávali do situace, ve které nejste úplně šťastní? 

Totéž platí, pokud máte vlastnost nebo zvyk, se kterým se nemůžete smířit. Člověk nemůže, nebo by alespoň neměl být změněn proti své vůli. Co vám nesedí, mělo by být důvodem diskvalifikace! 

Nejdůležitější je tedy být otevřený a dát tomu druhému šanci, ale zároveň naslouchat svému vnitřnímu hlasu, a pokud harmonii necítíte, nenuťte ji! Možná budete muset jít na několik schůzek, než najdete to, na kterém se opravdu cítíte dobře , ale buďte trpěliví. Věřte mi, stojí to za to!