Proč se chtějí ženy rozvést? Co jim chybělo? Krutá pravda, kterou by si měli přečíst všichni muži

První věc, která je nezbytná pro vznik tohoto „náhlého rozvodu“, je hluchota k jakýmkoli požadavkům manželky. Může se to projevit poznámkami jako například: „Uklidni se a přestaň s tou hysterií“ nebo drobnými domácími sabotážemi – vánočním stromečkem, který byl doma až do května. Hlavní věc je, že vše, co říká žena, se považuje za bezvýznamné, proto si to podle nich nezaslouží pozornost, za vším jsou jen hormony a PMS.

Druhým je domácí izolace od potřeb rodiny a přesvědčení muže, že už není nikomu nic dlužen.

Přichází vtipná zkušenost

Nedávno jsem se dala do řeči s otcem dvou školáků, který nevěděl, že děti přecházejí na dálkové studium. Celá tato věc ho jakýmsi zvláštním způsobem obešla.

Jednoho dne si najednou všiml, že děti sedí doma a takhle se vzdělávají. Začala jsem se trochu vyptávat a div se světu, dostala jsem spoustu úžasných informací. Muž nevěděl, co děti jedí a ani kolik toho sní, ani přibližně.

Vůbec netušil o nákladech na oblečení a boty. Připomínal mi Marťana, který přiletěl na Zemi kvůli misi a byl nucen být v roli otce rodiny. Nebyl to však žádný vyděděnec, potápěč či voják bránící svou vlast. Obyčejný muž, táta. Brýle, bunda, auto, kancelářská práce.

článek pokračuje na další stránce…