Rodiče, nechoďte s malými dětmi do restaurace!

Restaurace opravdu není místo pro malé děti

Sorry, ale restaurace opravdu není místo pro malé děti, když ruší klid všech hostů. Je nejvyšší čas ukončit tuto jedovatou tradici, kdy někteří lidé trpí, aby se ostatní měli dobře.

A není na tom nic diskriminačního – jen to není vůbec příjemné, když jste šli do divadla, opery nebo jiné kulturní akce a nějaké 3-4leté dítě, které se, chudák, omylem dostalo do sálu, křičí. do tvého ucha.

Totéž platí pro restauraci. Chceme se svým partnerem mluvit tiše a klidně a ne na sebe křičet. Představte si, že tohle už máme doma a vyrazili jsme si prostě odpočinout.

Místo toho, abyste vzali malé děti do restaurace, zvažte podnik, který nabízí dětský koutek . Bude to mnohem jednodušší a příjemnější jak pro návštěvníky, tak pro vás samotné.

Nikdo přece nečeká, že dvouleté děti budou sedět vzpřímeně a v klidu jako vojáci. Sotva jste mohli čekat, že to udělají také, na nudném místě, jako je restaurace. Nebo je to prostě jedno?

Úkolem dětí je křičet, běhat, hrát si. Úkolem rodičů je být dostatečně vzdělaný, ohleduplný a rozumný, aby věděl, kde jsou pro to vhodná místa.