Sex ve sprše je lepší než si myslíte: Milování pod vodou si nejvíc užijete díky těmto radám

Nebojte se experimentovat s vodou
Lámete si hlavu s polohami? Nemusíte. Ve stísněném prostoru si nejvíc užijete předehru v podobě orálního sexu. U něj můžete použít sprchovou hlavici, která díky vodním tryskám pomůže k dokonalému vyvrcholení. Nezapomínejte ani na mazlení. Nechte se namydlit a udělejte si jemnou masáž, která zaručí erotické klouzání dvou těl. Pokud máte s partnerem mezi sebou výškový rozdíl, bohatě si vystačíte s pozicí zezadu vestoje, ale vyzkoušet můžete i jezdeckou polohu. Rovněž si může partner kleknout a opřít se zády o stěnu sprchy.

Použijte hračky
Pokud si s partnerem najdete ve sprše polohy, které se vám nejvíc líbí, můžete sex okořenit i vodotěsnými hračkami. Tento skvělý doplněk stimuluje pohlavní orgány a zintenzivní orgasmus. Pokud nebudete mít po ruce žádnou hračku, naprosto vám stačí i dobře namířená sprcha se správným tlakem. Nikdy však nenechte proud vody směřovat přímo do pochvy, jinak narušíte její přirozené bakteriální prostředí.

Bezpečí na prvním místě
Jedinou nevýhodou vodního milování je bezpečnost. Nohy vám mohou jednou dva uklouznout, a to určitě nechcete. V tomto případě vám může pomoci protiskluzová podložka nebo starší ručník, který uložte na zem sprchového koutu.