Toto přiznání Slovenky je hitem internetu. Co jí vadí na jejím muži vás pobaví

Je super, když se umí chlap postarat o domácnost. Ale chlapi, pokud máte doma mycí nádobí, zapnutí už plné myčky neznamená, že jste vyřídili kuchyni, jak mi je to vykřikované při každé hádce. Kuchyně má i sporák, pracovní desku atd…

Už když se rozhodne mycí nádobí vyjmout, nevadí že půlka věci není dobře umyta, no a co že lyžička je celá zadr…a,hodíme ji mezi čisto, ale to se střeba.. hlavně že jsem vybral myčku.

Sedm hodin večer, večeříme. Devět hodin večer, já dřímu u televize, on zase cuchoce v kuchyni. Druhý den ráno jdu udělat kávu. Máslo pomalu samé odchází z kuchyňské linky, sunka chytá slabě zelený nadech a drobků tolik, že bych si poskládala dalších 5 rozků. Já to samozřejmě pořídím a jeho odpovědí je: však se tomu přes noc nic nemůže stát. Ok tak příště ti z toho udělám snídani.

Můj muž je strašný pedant co se týká auta, ale sám se neví ani pořádně obléct. Minule jdeme na návštěvu ke známým, já rovnou z práce, on z domu, potkali jsme se až tam. Vše probíhá v pohodě jen když si sedneme u nich na gauč, muž vytře nohy a já spatřím jednu ponozku tmavozelenu a druhou tmavomodru. Měl kratasy a to že jedna byla členková a druhá dobře že ne podkolenka stojí za zmínku.

Neptejte se, jakým odstínem červené jsem měla tvar.

článek pokračuje na další stránce…