Zjistěte, co o muži vypovídá jeho oblíbená poloha v sexu

Psí poloha

Dr. sc. Ava Cadell poznamenává, že dosud nepotkala muže, který by neměl rád tuto pózu. Mnozí dokonce tvrdí, že je to nejlepší poloha pro sex. Muž, který si oblíbí tuto pózu, vyjadřuje svůj teritoriální živočišný instinkt, cítí se jako král džungle, jak tvrdí odborník. Nicméně to také ukazuje na jeho obavu z intimitu a obecně nedemonstruje velkou romantickou náklonnost.

S touto pózou může být sexuální potěšení velké, avšak to může být na úkor intimity. Pro kompenzaci tohoto nedostatku je občas vhodné změnit pózu. Jako nejideálnější pro blízkost je označena lžičková poloha. V této poloze stále vstupujete do partnera zezadu, ale zároveň je vytvořena velká intimita – váš partner se nebude cítit jako pouhý „kus masa“.

Na koníčka

V této poloze je žena nad mužem a ona je tím, kdo má převahu. Muži, kteří mají rádi tuto polohu, pravděpodobně myslí na potěšení svých partnerů a to je pro ně důležité. Zároveň dávají najevo, že jsou sebejistí, i když jsou submisivní, a zároveň jsou dominantní, protože umožňují partnerovi dosáhnout orgasmu hlubším pronikáním.

Cadell radí mužům, aby občas převzali kontrolu, „popadli“ partnerku a změnili polohu – partnerka to ocení a ještě více se vzruší.

článek pokračuje na další stránce..