Zjistěte, co o muži vypovídá jeho oblíbená poloha v sexu

Lžičková poloha

Lžícová poloha je poloha ve sexu, která je také známá jako „líná poloha“. Oba partneři leží na boku, s mužem za ženou. Tato poloha je velmi intimní, protože při milování se jejich těla vzájemně dotýkají. Muži, kteří upřednostňují tuto polohu, nejsou v žádném případě „slabí“, ale jsou vášniví a touží uspokojit svou partnerku, jak uvádí Cadell.

Pro větší potěšení z této polohy odbornice doporučuje mužům, aby současně stimulovali klitoris svých partnerů prsty a následně přešli do misionářské polohy, kde se mohou dívat svým partnerkám do očí, zatímco si partnerka užívá a současně umožní proniknutí na větší hloubku.

Na stojáka

Muži s takovýmto přístupem mají rádi sex na různých místech, s výjimkou postele – ve sprše, na kuchyňském stole, opření o zeď… To prozrazuje dobrodružnou povahu, která je trochu „nezbedná“.

Tito jedinci jsou nezbední milenci, kteří se vzrušují při představě, že by je mohli přistižen při sexu. Chtějí si maximálně užívat bez ohledu na případné následky, vysvětluje sexuální terapeut.

Nicméně, občas je třeba přijmout kompromis a vyzkoušet klasické polohy, které zahrnují postel, pouze pro změnu a pro potěšení partnera, dodává.