Záleží pouze na vašem datu narození: Toto jsou 3 nejšťastnější znamení egyptského horoskopu, všechno jim jde dobře

Hvězdy měly pro staré Egypťany zvláštní význam, takže se podívejte, zda nepatříte do znamení jejich horoskopu, které předpovídá šťastný osud…

Egyptský horoskop se skládá ze znamení, která jsou zcela odlišná od klasických znamení zvěrokruhu, na která jsme zvyklí v západní astrologii. Egyptský horoskop vypráví o zvláštních hodnotách a vlastnostech znamení a tři se vyznačují svým šťastným osudem a osobností.

NIL (narozen od 1. do 7. ledna, od 16. do 28. června, od 1. do 7. září a od 18. do 26. listopadu)

GEB (narozený od 12. do 28. února a od 20. do 31. srpna)

HORUS (narozen od 20. dubna do 8. května a od 12. do 19. srpna)

Co o nich říká egyptský horoskop?

NIL

(narozeni od 1. do 7. ledna, od 16. do 28. června, od 1. do 7. září a od 18. do 26. listopadu)

Nil je prvním znamením egyptského zvěrokruhu a představuje nové začátky a pozitivní životní změny. Je symbolem plodnosti a úspěchu a lidé s touto konstelací mají velmi klidnou energii a povahu. Jejich silnou stránkou je, že rozvíjejí sebelásku. Nemají rádi konflikty a vždy se snaží udržovat své okolí v klidu. Často je pohání vášeň, ale jsou také vášniví a moudří. Tajemství jejich úspěchu spočívá v tom, že dovedou obratně pozorovat svět kolem sebe a tyto zkušenosti využívají k plánování svých budoucích aktivit. Jsou velmi praktičtí, ale také inteligentní. Jsou charismatičtí a přitahují lidi kolem sebe. Mají rádi materiální zabezpečení a odměny s ním spojené, ale zároveň věří, že předpokladem dobrého života je pomoc druhým.

Pokračování na další straně