Zdá se vám často o vašem EX? Zjistěte, Co to znamená

 Pokud se váš ex náhodně objeví ve vašem snu

Tato zdánlivě noční můra může pramenit z nějaké maličkosti, která vám připomněla váš vztah s vaším bývalým. Ale nemusí to být romantické nebo dokonce pozitivní, jen to mohlo vyvolat pocity, které vedly ke snu.

Někdy stačí závan parfému nebo setkání s někým ve vašem bdělém životě, kdo byl také zapojen do vašeho bývalého vztahu, aby se tato osoba objevila ve vašich snech. K odemknutí vašich vzpomínek stačí tak málo.

Sny o bývalém partnerovi jsou běžnou záležitostí, i když máte nového partnera, ale neměly by vás děsit! Takové sny jsou běžné ve vztazích, ve kterých se potýkáte s problémy nebo nedorozuměními. Sen může být varováním, abyste neopakovali chyby z minulosti, nebo může naznačovat něco, co vám nyní ze starého vztahu chybí. Jinými slovy, neznamená to, že stále milujete svého bývalého milence, ale naznačuje to, že jste ztratili určité pocity ze starého vztahu a nejste spokojeni s tím současným.

Co to znamená, pokud se jedná o opakující se sen?

Pokud se vám zdá o vašem bývalém často nebo každou noc, jedná se o opakující se sen a jeho význam může být i v tomto případě jiný. Pokud jste nedávno ukončili vztah (ať už jste se rozešli, nebo ne), „trauma“ ve vás je stále velmi silné, natolik silné, že vás trápí obsese, na kterou myslíte každou noc ve snech. Nebojte se: tyto opakující se sny jsou způsobem, jakým vám vaše podvědomí pomáhá překonat rozchod a získat plné vědomí. Sny brzy zmizí a vy se budete cítit lépe!