Vědci mají jasno: Lidé s krevní skupinou Rh- nejsou z naší planety – jsou to jasnovidci, mají nižší teplotu a nadbytečný obratel!

Jak se lidé, kteří mají krevní skupinu Rh negativní liší od ostatních?

Lidé s krevní skupinou Rh negativní jsou jedineční. Proto je zvláštní, že člověk s typem 0 negativní se považuje za „univerzálního dárce“. To znamená, že jeho nebo její krev může být darovaná každému bez ohledu na krevní skupinu pacienta bez hrozby způsobení špatné reakce.

Vědci dělají testy, aby určili rozdíly mezi Rh negativními a Rh pozitivními lidmi. S Rh – jsou spojeny některé zajímavé a neobvyklé schopnosti. Negativní krevní skupina je spojena se zvýšenými psychickými schopnostmi a vyšším IQ, ale na druhé straně mají tito lidé fyzicky méně vyvinuté tělo. Modré nebo zelené oči a zrzavé nebo blond vlasy jsou často charakteristické pro lidi s touto krevní skupinou.

Lidé s Rh negativními krevními skupinami jsou často spiritističtí, mají nižší tělesnou teplotu, zvýšenou citlivost na teplo a sluneční světlo a nemohou získat transfuzi krve z Rh pozitivního dárce.

Někteří mají dokonce nadbytečný obratel nebo žebra.

Krevní skupina Rh negativní nesleduje původní evoluční vývoj. Je to jakoby někdo udělal zásah navíc.

Lidé s negativní krevní skupinou nemají v evoluci společného předka s lidmi, kteří mají pozitivní krevní skupinu.

Krevní skupina Rh negativní nemůže být klonovaná, ta druhá může.

V přírodě nenajdeme krevní skupinu Rh negativní nikde jinde, pouze u lidí.

Krevní skupina 0 (-) negativní je univerzálním dárcem a je to čistá krev bez antigenů.

článek pokračuje na další stránce…