Vědci mají jasno: Lidé s krevní skupinou Rh- nejsou z naší planety – jsou to jasnovidci, mají nižší teplotu a nadbytečný obratel!

Charakteristika lidí s negativní krevní skupinou:

Přibližně 14 až 15 procent lidí na světě má negativní krevní skupinu.

Nejvyšší procento z nich žije mezi bílými obyvateli v Evropě a nejméně v Asii, Africe, mezi Afroameričany a domorodými Indiány v Americe.

Krevní skupina 0 negativní je univerzálním dárcem. Může darovat krev každému, a proto je nejžádanější skupinou.

  • Někteří lidé s krevní skupinou Rh negativní mají nadbytečný obratel.
  • Tělesná teplota u lidí s krevní skupinou Rh negativní je nižší než je průměrná teplota.
  • Lidé s krevní skupinou Rh negativní mají také nižší krevní tlak než průměrný tlak.
  • Tito lidé mají lepší mentální a analytické schopnosti.
  • Jejich smysly jsou lepší.
  • Také mají úzká žebra.
  • Lidé s krevní skupinou Rh pozitiv mají zvýšené negativní elektromagnetické záření kolem jejich těla.

Záhada hemolytické nemoci

Hemolytická choroba se objevuje tehdy, když jsou partneři žena s Rh – a muž s Rh +. Pokud matka nedostane injekci s protilátkou a její miminko je Rh +, její tělo si vytvoří ochranný mechanismus, který bude chtít plod zabít.

Pokud první těhotenství uspěje i bez injekce s protilátkou, druhé téměř jistě neuspěje, protože během druhého těhotenství bude ochranný mechanismus u ženy silnější a téměř jistě plod zabije a dojde k potratu.

Něco takového se neděje nikde jinde v přírodě. Matky s pozitivní krevní skupinou neodmítají plod pokud je dítě Rh negativní nebo Rh pozitivní. Jen si představte, kolik potratů by bylo, kdyby lidé nevěděli o krevních skupinách. A děsivé je, že mnoho z nás to neví dodnes.

Modrá krev

Stále častěji slyšíme o tom, že členové královských rodin se žení s příbuznými. Ačkoli je to považováno za incest, stále se to děje, protože k tomu mají důvod, kterým je nemíchat Rh faktor. Všichni z nich mají Rh negativní a nechtějí se smíchat se zbývajícími 85% lidmi, kteří mají krevní skupinu Rh pozitiv.

Sňatky jsou spojeny prostřednictvím dohody. Příkladem takového manželství je manželství prince Philipa a královny Alžběty II. Princ Philip je její bratranec z druhého kolene.

Důležitost krevní skupiny pro ně spočívá i v tom, že všechny královské rodiny na světě jsou příbuzné. Fáze „modrá krev“ je opodstatněná, protože když krevní skupina Rh negativní je zoxidovaná, stává se modrou.