Žena ve znamení Štíra – ti, kteří ji mají ve svém životě, si ani neuvědomují, jak jsou bohatí!

Jediné, co po vás žádá, je, abyste pro ni byli mužem, ale mužem v pravém slova smyslu. Nelži jí, a nezrazuj ji. Nikdy vás nezradí, ale pokud zradíte vy ji, pravděpodobně vám nikdy neodpustí.

Pohrdá lží a neupřímností. Lež vám může ještě odpustit, ale poté vám už nikdy nebude plně důvěřovat. Budou brát každé vaše slovo s rezervou a vždy tu bude dávka pochybností. Štír není jedním z těch, kteří dnes odejdou a zítra se vrátí. Dnes tě miluje a zítra ne naopak.

Je to žena s velmi silným přístupem. A vězte, že pokud Štíra zraníte natolik, že odejde, už se nikdy nevrátí. Váží si všech lidí, ale také si velmi váží sebe. Je dobrá jako anděl, ale nedovolí, aby ji někdo lhal, urážel nebo ponižoval.

Možná pro vás i trpí, ale její hrdost jí nedovolí se vrátit, protože si především váží sama sebe. Pokud máte ve svém životě Štíra, starejte se o ni a pečujte o ni, protože si to zaslouží, protože lepšího a věrnějšího přítele nebo partnera na celém světě nenajdete.

Až když to ztratíte, uvědomíte si, co jste měli a neuměli si vážit. Můžete pak činit pokání a požádat o odpuštění, ale když Štír někoho přeškrtne, není cesty zpět. Odpustí vám v hloubi sebe sama, ale ne kvůli vám, ale kvůli ní, aby v sobě našla svůj vlastní klid.

Tak se o ni starej, protože si to zaslouží. Ví, jakou má cenu, a pokud víte, jakou má cenu, budete ji držet jako kapku vody na dlani, protože stojí za opravdové jmění.