Ženy nemají rády muže s těmito jmény

Jména určují život a osud a charakter člověka. Některá jména jsou zvláštní mužská jména s překvapivě silnou energií, zatímco jiná odsuzují své majitele k věčné samotě. Některá jména slibují zkoušky, strádání a nenávist. Pokud je žena vedle některého z těchto mužů, nemůže ho skutečně milovat. Jaká jména mají tito pánové, odsouzení k tomu, aby až do konce cítili teplo své vyvolené?

Mužské jméno Miroslav

Přestože je muž jménem Miroslav velmi okouzlující, jeho osobnost potenciální přítelkyně do jisté míry odradí. Důvodem je Miroslavova záliba v idealizování objektu své lítosti. Bystří muži si však všimnou, že po počáteční fázi atraktivního milostného vztahu se jejich partnerka trochu změní. Majitel jména Miroslav může začít vyžadovat, aby žena byla stejná jako na začátku. Problém však není v ženě, ale v měnícím se vnímání mužů. Jen vybraná menšina dokáže takové kritice odolat a vždy projevovat své partnerce upřímnou náklonnost.

Mužské Jméno Štěpán

Štěpán , milovník flirtování, není téměř nikdy zbaven ženské pozornosti. Díky svému charismatu a sebepropagaci se muž těší velké oblibě mezi kolegy a přáteli, což může způsobit nafouknuté ego. Štěpán  se však tolik nezajímá o názory ostatních, kterým je lhostejný. Štěpán si je jistý, že lidé na jeho úspěch prostě žárlí. V tomto ohledu se nositel jména často nechá svést určitým typem žen, se kterými se snaží budovat vztahy. Ale ve všech pokusech se láska a romantika vytrácejí příliš rychle, což Štěpána odsoudilo ke zármutku a novému hledání „toho jediného“.

Pokračování na další straně