Zítra přesně v 11:58 dorazí neuvěřitelný zvrat: OSUD 4 ZNAMENÍ HOROSKOPU SE MĚNÍ

Čeká nás důležité astrologické období, kterým je úplněk v ohnivém znamení Berana 29. září přesně v 11:58, který zároveň představuje poslední Superměsíc v roce 2023.

Úplněk naznačuje konec životního cyklu, ale také osvobození od minulosti, takže můžeme očekávat, že po 29. září vstoupíme do nové fáze, která bude lepší než ta předchozí.

Beran je známý svou vášní, energií a odhodláním, takže úplněk v tomto znamení může přinést zvýšenou energii a motivaci. Toto je doba, kdy lidé často cítí potřebu vyjádřit se, jednat a dosáhnout svých cílů.

Potřeba nezávislosti Beran je znamením individuality a důvěry, zatímco Váhy jsou znamením partnerství a rovnováhy. Úplněk v Beranu může způsobit konflikty mezi touhou po nezávislosti a touhou po harmonických vztazích. To může vést k mezilidskému napětí. Impulzivní reakce. Jelikož je Beran spojován s impulzivitou a agresivitou, mohou být lidé během tohoto úplňku náchylní k impulzivním reakcím a konfliktům.

Je důležité pečlivě kontrolovat emoce, abyste se vyhnuli zbytečným konfliktům. Beran je také plný sebevědomí a odvahy. Úplněk v tomto znamení vám dodává odvahu čelit výzvám a podnikat kroky k dosažení svých cílů. Úplněk často symbolizuje energetické vrcholy a emocionální uvolnění. V tomto ročním období můžete cítit potřebu uvolnit nahromaděné napětí a emocionální tlak. Úplněk v Beranu vyvolá změny v osudech mnoha znamení, včetně Berana, Vah, Kozoroha a Raka.

Pokračování na další straně