12 věcí za 12 dní – TENTO plán vám přinese všechno štěstí do života!

Pusťte se do plánu 12 věcí za 12 dní a zažijete 12 dní RŮSTU, který vám pomůže vibrovat na vyšší frekvenci a přitáhne tak do vašeho života veškeré štěstí a prosperitu. S těmito praktickými kroky se POMALU, ale JISTI přiblížíte ke svým cílům, a TO je ten nejlepší a nejjednodušší způsob, jak proměnit své sny ve skutečnost!

Nové návyky nelze vytvořit přes noc. S trochou vůle a odhodláním dělat tyto věci každý den však uděláte významné pokroky ve svém štěstí a pohodě.

  1. Začněte každé ráno pozitivně
    Každé ráno si alespoň pět minut opakujte pozitivní myšlenky a afirmace. Vědomě programujte svou mysl od okamžiku, kdy otevřete oči.

Možná už afirmace cvičíte, ale zkuste je říkat celých pět minut, než začnete svůj den.

Jsou silnější, když je říkáte upřímně a často, a pamatujte, že si můžete svobodně přizpůsobit, co říkáte, dokud neucítíte, jak slova rezonují s plnou silou.

  1. Každý den je požehnáním.
  2. Jsem vděčný za všechno.
  3. Stojím za to.
  4. Budou se projevovat zázraky.
  5. Moje srdce je otevřené.
  6. Věřím, že na všechno je správný čas.
  7. Život je plný krásných lekcí.
  8. Dávám přednost víře před strachem.
  9. Jsem milován.

Bonusový tip: Vstaňte o 30 minut dříve než obvykle, abyste nemuseli spěchat jako blázni. Těch 30 minut vám pomůže vyhnout se překročení rychlosti, zpoždění a dalším zbytečným problémům.

Než snídáte nebo odejdete z domu, podívejte se na motivační video nebo si přečtěte něco inspirativního.

  1. Používejte slova, která povzbuzují štěstí
    Až se vás příště někdo zeptá, jak se máte, neříkejte „dobře“ nebo „OK“. Místo toho řekněte, jak jste šťastní nebo nadšení z něčeho, co se děje, nebo z něčeho, co inspiruje vděčnost.

To způsobí lepší náladu a rozšíří radost ostatním.

Možná ideální odpověď na otázku „jak se máš?“ je „Všechno se zlepšuje!“, protože tím vysíláme zprávu, že se zlepšujeme, ale také, že jsme otevření pokroku a Vesmír pak hledá způsoby, jak nám poslat to, co chceme, abychom byli ještě lepší, tak urychlíme manifestaci našich cílů, protože vše začíná a zaměřuje se na to, abychom byli lepší!

Pokud se někdy stydíme říct Všechno je lepší, odpovězte „Dobré“, „Skvělé“ a řekněte si „Všechno je lepší, všechno je lepší, všechno je lepší.“

nebo ten slavný, který navíc bude znít humorně: „Každým dnem, v každém ohledu postupuji víc a víc.“

3. 1 hodina k dosažení jednoho velkého cíle

Každý den pracujete jednu hodinu na dlouhodobém cíli. Rozdělte hlavní cíl na 12 menších částí a zaměřte se na jeho dosažení po dobu jedné hodiny každý den. Těmito malými krůčky se budete pomalu a jistě přibližovat k cíli a je to velmi účinný způsob, jak proměnit velké sny ve skutečnost.

Pokud je na vás 1 hodina moc, je tu další inspirace: Existuje důmyslná japonská metoda  Kaizen , jejíž součástí je tzv.  princip jedné minuty . Podstatou této metody je, že člověk se konkrétní záležitostí zabývá přesně minutu, ale den za dnem ve stejnou dobu.

Jedna minuta – to je velmi málo, proto snadno proveditelné pro každého člověka. Lenost vám nestojí v cestě. Ty samé akce, které se vám půl hodiny nechtělo, vymýšlení výmluv a ospravedlňování, snadno uděláte za minutu.

A malými krůčky se stanete dokonalými a dosáhnete vynikajících výsledků. Překonáte nejistotu, zbavíte se pocitů viny a bezmoci, cítíte úspěch a svobodu. Inspirováni pocitem úspěchu postupně zvyšujete minutová cvičení na pět minut a tak dále. Pak plynule dojdete k půlhodinovým cvičením. Pokrok je evidentní!

Kaizen pochází z Japonska a lidem ze západní kultury se tato metoda může zdát neefektivní, protože na Západě je založena na přesvědčení, že dobrých výsledků nelze dosáhnout bez velkého úsilí. Velké programy, které berou hodně síly a energie, však mohou člověka zlomit a skončit bez výsledku.

Princip Kaizen vyhovuje všem a lze jej uplatnit v mnoha oblastech života. Vše, co potřebujete, je jedna minuta.

4. Každý den se zbavte jedné věci

Všichni jsme obklopeni nepořádkem, proto si každý den dejte výzvu – zbavte se jedné nepotřebné věci! Zpočátku můžete cítit odpor, ale brzy si všimnete, jak osvobozující může být tento zvyk.

Bonusové body, pokud najdete lepší domov pro věci, které nepotřebujete (např. darujte je na charitu nebo je darujte přátelům).

Uklizený domov přináší život s menším stresem, jedinečnou harmonii, která vám ukáže cestu k úspěchu.

Do bioenergetického pole člověka vstupuje nepořádek, způsobuje neuspořádané, chaotické myšlení a následně jeden průšvih za druhým.

Nejsou to věci, které způsobí stagnaci života, ale postoj k udržení a udržení. Když něco zachraňujeme, myslíme vlastně na nouzi, chudobu, věříme, že nám to zítra bude chybět a že ty potřeby nebudeme moci naplnit. Dokud budeme materiálně a citově lpět na starých zbytečných citech, nebude prostor pro nové možnosti.

Tímto způsobem vysíláme do našeho mozku a našeho života dvě zprávy:

Nevěřím na zítřek.

Nové a lepší není pro mě.

Pokračování na další straně