Ano nebo ne tomuto vzhledu: Macronová (70) způsobila rozruch svými krátkými šaty

Brigitte Macron, sedmdesátiletá žena sebevědomého vzhledu, má za manžela mladšího muže a odvážně si vybírá oblečení, které by mnozí lidé ve věku 30 nebo 40 let zřejmě odmítli nosit.

Tímto se první dáma Francie odchyluje od představy některých Francouzek, které vnímají stárnutí jako krásný proces bez nutnosti kosmetických zásahů. Brigitte je známá svou zálibou v kosmetických operacích a sama už několikrát podstoupila plastickou chirurgii.

Brigitte se v roce 2006 kvůli svému milovanému Emmanuelovi rozvedla se svým prvním manželem, André-Louisem Ozierem, který je otcem jejich tří dětí.

Brigitte Macron s manželem zdroj: gettyimages

V roce 2007 se pak provdala za Emmanuela, který byl dříve jejím studentem. Jejich seznámení proběhlo ve škole, kde Brigitte vyučovala literaturu a herectví. Mnozí lidé byli překvapeni tímto manželstvím a někteří ho dokonce odsuzovali kvůli velkému věkovému rozdílu mezi nimi. Nicméně, jejich láska má také své zastánce, kteří tvrdí, že díky Brigitiným životním zkušenostem je schopna se svým vyvoleným komunikovat a chovat se vhodně.

Brigitte Macron s manželem zdroj: gettyimages

článek pokračuje na další stránce…