Chcete mít postavu svých snů? Poslouchejte hvězdy! Řiďte se tím, co potřebuje vaše ZNAMENÍ

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Pro udržení vaší postavy je dobré zajít na masáž nohou, protože pokud na ně nepodpíráte, může to mít negativní dopad na vaši postavu. Blíženci by obecně měli dbát na svou váhu a upravit svůj pitný režim a stravování, aby získali novou energii. Možná se vám podaří změnit zaměstnání, setkat se s novými lidmi nebo se zamilovat. Pro dovolenou je nejlepší plánovat si srpen nebo první polovinu září. Máte se na co těšit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Možná se brzy setkáte se svou osudovou láskou, proto byste měli být připraveni být sexy kdykoli. Máte štěstí na zdraví, takže byste neměli propadat pochybnostem a hypochondrii, které by mohly vést k depresi a ovlivnit váš život. Vaše energie se zlepšuje každým dnem, ale nezapomínejte na odpočinek. Doporučuje se vyrazit na dovolenou u vody, relaxovat na slunci a užívat si pohodu. Pokud chcete udržet svou váhu, měli byste odolat pokušení sladkostí, které se vás často zmocňují. Pokud nemáte rádi cvičení v tělocvičně, můžete vyrazit na brusle nebo na kole.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Co v tomto roce začnete, to i šťastně dokončíte. Platí to na hlavně na práci. Hubnutí vám půjde jako po másle. Zdraví vás nebude brzdit. Mohou se vyskytnout pouze drobná poranění či nachlazení, na pozoru se mějte zejména při zahraničních cestách. Nepodceňujte ani banality, protože za vydatné podpory stresu by mohly přerůst do skutečných problémů. Otužujte se a odpočívejte. Jinak si to odnese váš tlak a srdce.

článek pokračuje na další stránce..