Chcete mít postavu svých snů? Poslouchejte hvězdy! Řiďte se tím, co potřebuje vaše ZNAMENÍ

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Je důležité dodržovat střídmý jídelníček, protože hrozí různé problémy s trávením, jako jsou střevní problémy nebo zánět žaludku. Musíte být opatrní na problémy s klouby, protože ztráta váhy není tak jednoduchá, jak si myslíte. Doporučuje se pořídit si permanentku do fitness centra a začít běhat od května, ale pozor na zranění. Možná nejste v tak dobré fyzické kondici, abyste se mohli předvádět před ostatními, kteří vás zajímají. Pokud jste osamělá Panna, možná najdete letos partnera. Budete plní energie a budete se cítit dobře, ale musíte si dávat pozor na to, abyste nepodlehli svému touze po okamžitém uspokojení. Je důležité nezaměňovat plnohodnotný život s neustálým hledáním zábavy.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Je důležité mít dostatek energie, proto je třeba zlepšit fyzickou a psychickou kondici. Můžete vyzkoušet meditaci nebo najít dobrého maséra. Nevyjasněné nemoci, které vás trápily po mnoho let, mohou zmizet nebo najdete vhodnou léčbu. Abyste se vyhnuli problémům se žaludkem, je důležité omezit konzumaci fast foodů a zmenšit porce jídel. Hýbání může také pomoci zmírnit bolest zad. Dbejte na to, abyste pili dostatek vody, protože váš organismus může být dehydratovaný.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vyléčíte si všechny nemoci i psychické problémy a v případě potřeby bez problémů zhubnete. Naučte se smysluplně relaxovat. Od března začněte sportovat. Nebudete tak podrážděná anervózní, což v komunikaci ocení vaši blízcí inadřízení. Celkově za mnoho problémů ve vztazích může váš chladný postoj klidem, tak se trochu rozpalte. Sčily si udržíte snáze na uzdě i krevní tlak akila.

článek pokračuje na další stránce..