Chcete mít postavu svých snů? Poslouchejte hvězdy! Řiďte se tím, co potřebuje vaše ZNAMENÍ

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Je důležité věnovat více pozornosti svému nitru a najít klid v józe nebo rovnováhu při hraní golfu. Měli byste zůstat raději v nížinách, protože horské oblasti mohou být nebezpečné pro zdraví a způsobit úrazy nebo zlomeniny. Doporučuje se plánovat očistnou kúru a v dubnu lymfatickou masáž. Dbejte na své zdraví, ale nepřehánějte to, abyste se nestali úzkostlivými hypochondry, kteří si více ublíží, než pomohou. Kromě toho byste neměli kouřit, což je špatné pro vaše zdraví.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máte před sebou dny plné energie a chuti do života, proto je důležité nezapomínat na odpočinek. Doporučuje se dostatek spánku a cvičení, například v posilovně nebo při procházkách v přírodě. Je důležité vyhnout se jednostranným dietám a nepřejídat se. Nezapomeňte na vyváženost mezi sacharidy, bílkovinami a tuky, aby se vám neusazovaly v cévách. Plánujte si pobyt v koupelích nebo na horách jako čas pro relaxaci a regeneraci.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Zdravotně na tom budete dobře, pokud vás nesužují chronické choroby. V takovém případě se starejte osvé cévy, tlak či záda. Jinak si to v posledním čtvrtletí odnesete – zalehnete a přiberete. Jezte zdravěji, přidejte si na talíř luštěniny azeleninu. Pokud ještě neběháte, začněte! Ale čepicí, protože vám hrozí záněty uší. Případně vyzkoušejte v tělocvičně trampolínu či zumbu. Přestože to není váš styl, při jednom sportu vytrvejte, náhlé změny vám neudělají dobře.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Stres může způsobovat problémy s trávením a ukládat se v oblasti žaludku, proto je důležité jíst pravidelně a omezit velké porce těžkých jídel. Vaše práce je důležitá, ale musíte myslet také na své zdraví a postavu, abyste nepřibírali na váze. Dbejte na pitný režim, protože suché a oslabené sliznice jsou náchylnější k virům a bakteriím. Pokud chcete mít hezké končetiny, zaměřte se na cvičení rukou a nohou.