Co vidíte na obrázku: test, který neoklamete

Všichni víme, že člověk má dvě mozkové hemisféry: levou a pravou. Vědci dokázali, že mohou fungovat různými způsoby. Psychobiolog a nositel Nobelovy ceny Roger Sperry zjistil, že jedna z hemisfér je dominantní. Na základě jeho výzkumu bylo vytvořeno mnoho testů, které mohou určit nejen rysy vašeho myšlenkového procesu, ale také osobní vlastnosti člověka .

Osobní vlastnosti člověka a dominantní mozková hemisféra

Chcete-li zjistit, která hemisféra mozku u vás dominuje, doporučujeme provést jednoduchý test. Pomůže vám to v introspekci. Jaké zvíře jsi viděl jako první, když jsi poprvé otevřel tento článek? Na obrázku jste mohli vidět hlavu tygra nebo opice visící na stromě.

Kdybys viděl opici

Vaše pravá hemisféra je aktivnější . To znamená, že jste s největší pravděpodobností kreativní člověk se spoustou inovativních nápadů. Když čelíte problému, spoléháte nejprve na intuici a poté na kritické myšlení. Jste snílek, a proto se občas ztratíte v zemi svých vlastních snů. Stále je důležité nezapomínat na realitu a věnovat pozornost světu kolem nás.

Vaše osobní vlastnosti: impulzivita, emocionalita , láska ke všem druhům kreativity, intuitivnost. Tyto vlastnosti vás často nutí dělat spontánní věci. Víte, jak k věcem přistupovat nestandardně. Vaše rozhodnutí jsou často založena spíše na pocitech než na logice. Opravdu neradi dodržujete pravidla.

Je vysoce pravděpodobné, že máte hudební nebo umělecký talent , nebo možná máte sklony k jiným druhům umění. I když rádi sníte, vaše sny se nakonec promění v cíle, kterých se snažíte dosáhnout. Úspěch je zaručen, pokud vás vaše impulzivita nepřiměje poslat vše napůl do pekel.

Pokračování na další straně