Karmické předpovědi duben 2022. Která znamení zvěrokruhu dostanou vše, co si zamanou

Vesmír nám také přináší zásadní lekce pro budoucnost. Někteří šťastlivci se těší z pozitivních aspektů horoskopu, měsíc duben 2022 přináší úspěch na všech úrovních.

Karmické předpovědi duben 2022: ohnivá znamení dostanou téměř vše, co si předsevzali, až na jednu malou výjimku. Zjistěte karmický vývoj každého znamení evropského zvěrokruhu! Podle nejnovějšího karmického horoskopu, a to na celý měsíc duben 2022, dostanou ohnivá znamení téměř vše, co si předsevzali, kromě Lva, kterého čeká důležitý profesionální poskok.

Karmické předpovědi duben 2022. Ohnivá znamení (Beran, Střelec a Lev)

Ohnivá znamení (Lev, Beran, Střelec) mají za sebou duben sebeobjevování, měsíc plný akcí, které jsou stále náročnější. Testují se od prvních dnů v měsíci. Beran se zabývá novými projekty a vykazuje mimořádnou vyspělost. Jsou velmi zodpovědní a připraveni čelit jakýmkoli potížím. Lvi čelí některým složitým situacím z hlediska komunikace s kolegy v práci. Pokud jde o Střelce, jsou stále na pozitivní straně, zejména pokud jde o lásku.

Zemská znamení Zemská znamení (Býk, Kozoroh, Panna)

Zemská znamení (Býk, Kozoroh, Panna) musí uniknout karmě nevědomosti. Povrchnost, s jakou se zabývali určitými tématy, již není povolena, pokud se chtějí skutečně vyvíjet. To platí zejména pro Kozorohy, kteří projevují určitou lhostejnost a jsou zvyklí zacházet s některými věcmi příliš lehce.

Vodní znamení (Rak, Štír, Ryby) Vodní znamení (Rak, Ryba, Štír) mají duben dobrý ze všech úhlů pohledu. Jen Štíři čelí malým problémům v lásce. Raci a Ryby jsou na opačné straně. Mnozí z těch, kteří se narodili v těchto dvou znameních zvěrokruhu, mohou být zasnoubeni.

Karmická předpověď duben 2022. Vzdušná znamení (Blíženci, Vodnáři, Váhy) poměrně hektický týden

Vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář) se musí vzdálit karmě agrese. Způsob, jakým vnucují své názory, může hrát v jejich neprospěch.Blíženci a Váhy jsou v tomto ohledu nejvíce zacíleni, zejména v druhé polovině dubna 2022. Vodnář pokračuje ve své kariéře v pokroku. Hvězdy jim ale radí, aby nezanedbávali rodinný život. Pozornost by se měla soustředit na mnoho míst, nejen na práci.

Horoskop Beran (23. července – 22. srpna)

Duben přináší mnoho radosti do duše Berana, který si váží i těch nejmenších věcí. Hlavní důraz je kladen na vztah k přírodě, takže trávení času venku se pro vás stává důležitým tématem. Pohyb a vděčnost jdou v tomto období ruku v ruce a Berana v tomto období protíná mnoho rozporuplných pocitů. Jejich mysl i srdce sní o jednom, realita je úplně jiná a v prvních dvou týdnech dubna 2022 se je snaží přivést ke společnému jmenovateli, přičemž dělají vše, co za daných okolností umí nejlépe. Skvěle se vyrovnávají, protože je jejich sezóna, vzkvétají a září ze všech úhlů pohledu. Druhá polovina dubna 2022 je pro obyvatele Berana finančně klíčová.

Horoskop Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro narozené ve znamení Býka je duben krásný měsíc. Po hektičtějším období, ve kterém jste trpěli na všech úrovních, se vody konečně zklidňují a vy můžete relaxovat. Ve své kariéře máte krásný vývoj v krátké době. Osobní život je také tichý a štěstí bude trvat déle. Duben 2022 je pro Býka finančně dobrý měsíc. Přítomnost Jupiteru, Marsu a Venuše je silně pociťována ve finančním sektoru a toto znamení bude v posledních týdnech, kdy se pro některé domorodce věci nevyvíjely přesně podle očekávání, na síle. Ale tam, kde se jim zavřelo okno, se jim v dubnu otevřou dveře.

Pokračování na další straně