Nejslavnější astrolog renesance vysvětlil: V který den jste se narodili, ponesete takové břemeno!

Každý den nebo číslo v měsíci má své charakteristiky, které ovlivňují formování osobnosti – volbu povolání, volbu partnera a kvalitu vztahů, chování a postavení ve společnosti, naše touhy a ambice, naše pochybnosti a obavy,… Zkrátka vlastnosti v určitý den, tedy datum narození, jsou předurčeni a nesou své „břemeno“. Ověřte si na vlastním příkladu, jak je to přesné, podle výkladu jednoho z nejslavnějších astrologů a matematiků renesance, legendárního mučedníka Giordana Bruna, který tuto analýzu provedl v 15. století.

Giordano Bruno byl slavný italský renesanční matematik a filozof, který se z bývalého dominikánského mnicha stal astrologem, astronomem, kouzelníkem a básníkem. V roce 1600, po sedmi letech ve vězení, ho inkvizice upálila na hranici za kacířství podle církevních dogmat. Mezi obviněními bylo praktikování věštění a magie, popírání Mariina panenství, víra v reinkarnaci a vystupování proti katolické víře. Bruno se tak stává legendou svobodného lidského myšlení, nenahraditelnou postavou v panteonu pokrokového lidstva.

Pokud jste se narodili…

1. v měsíci – Jste lídr, máte pevnou vůli a rádi si jdete vlastní cestou. Je těžké si vás získat, ale také když vám někdo přirostl k srdci, jste ochotni to dát najevo. Máte mnoho různých intelektuálních sklonů, jste kreativní a velmi dobrý organizátor. Pozor na žárlivost a nadvládu nad ostatními.

2. v měsíci – Milujete hudbu, rytmus, tanec, máte smysl pro harmonii a milujete vše krásné a rafinované v životě, takže umění je pro vás to pravé volání. Máte sklon podceňovat své schopnosti, což může být v životě velký handicap. Starejte se o své okolí, protože vás může rozveselit, ale také stáhnout do depresí, ke kterým máte docela sklony.

3. v měsíci – Patříte mezi nejnadanější lidi. Máš rozvinutou fantazii a byl by z tebe dobrý novinář nebo spisovatel. Navíc jsi přesný. Společenský život a vaši přátelé jsou pro vás to nejdůležitější na světě. Každý, i povrchní známí, okamžitě pozná přítele a člověka, na kterého se můžete spolehnout.

4. v měsíci – Jste pevní, neoblomní a někdy tvrdohlaví a neústupní. Jste skvělý pracant, systematický, loajální, svědomitý a nikdy se nevzdáváte, takže se dá říct, že svět byznysu je pro vás ideální. Říkáte pravdu, i když byste neměli, a proto si často vytváříte nepřátele. Vaše emocionální povaha je téměř vždy pod kontrolou.

5. den v měsíci – Užívejte si každou minutu života. Jakákoli práce, která vás žene v pohybu, uspokojí váš nespoutaný temperament a ambice. Cokoli, co vás přivede před publikum, by bylo ideální povolání. Může se stát, že se mladí uklidníte, ale váš partner musí být vždy opatrný, protože nesnášíte omezování a omezování.

6. v měsíci – Jste fanouškem rodinné atmosféry a potřebujete společníka, který vám dává lásku a povzbuzení, abyste ze sebe vydali maximum. Jste obdařeni nádherným hlasem, který vás může přivést na samý vrchol tohoto umění, pokud ho vychováte. Skvěle byste si však počínali i v jakékoli oblasti sociální práce.

7. v měsíci – Jste vážný, klidný, analytický člověk, který stojí nohama pevně na zemi. Vždy usilujte o dokonalost a hledejte ta nejlepší řešení. Je důležité, abyste před řezáním neměřili dvakrát, ale třikrát. Neodolatelně vás přitahuje věda, ale také mystika a okultismus. Jste velmi citlivý a citlivý a je dobře, že se vždy řídíte svými pocity.

8. den v měsíci – Jste zrozeni pro všechny práce. Dobře soudíte, umíte balancovat a jste autorita. Milujete moc, peníze a spektakulární situace. Abyste byli úspěšní, potřebujete dobrou organizaci, ve které lze plně vyjádřit vaše preference.

Pokračování na další straně