Nemůžete je oklamat: 3 znamení zvěrokruhu s nadlidskou intuicí

Střelec

Mnoho Střelců s intuicí má také štěstí. K komunikaci s ostatními lidmi nepotřebují slova – stejně tak všemu rozumějí. A co můžeme říct o dvou přítelkyních – Střelci – rozumějí si doslova na první pohled a někdy i na dálku. Vhled lidí narozených v tomto znamení se vztahuje i na kariéru, takže se jim při vedení firmy obvykle daří velmi dobře.

Pokud jde o vztahy, může být Střelec velmi empatický a netolerantní. Pokud má člověk s tímto znamením obecně měkkou povahu, odpustí partnerovi nešťastné úmysly, ale pokud je autoritářský, může dojít ke skandálu.

Střelci mají také blízko k přírodě. Cítí fyzickou potřebu být mimo město a cítit klid a ticho.

Ryba

Možná lze Ryby považovat za majitele nejsilnější intuice. To si všimnou jejich blízcí lidé, kolegové v práci a přátelé. Je zbytečné je klamat – cítí to okamžitě.

Přestože soužití s ​​Rybami může být obtížné, jsou schopni cítit emoce milovaného člověka a částečně si je osvojit pro sebe. Taková citlivost se však někdy ukáže jako nepříjemná pro samotné Ryby – prožívají psychologické problémy, poruchy spánku nebo dokonce depresi. Ať už je to považováno za dar nebo prokletí, je diskutabilní.

Všechno, co bylo řečeno, samozřejmě neplatí pro všechny zástupce těchto znamení zvěrokruhu. A samozřejmě, mezi dalšími znameními zvěrokruhu, jsou také lidé s rozlišovací schopností a zvýšenou intuicí. Ale právě u Ryb, Střelce a Štíra jsou tyto vlastnosti nejsilněji rozvinuty.

Zdroj:esoteric