TEST OSOBNOSTI POUZE 3 OTÁZKAMI – Splní 1 přání: Krátký a zábavný dotazník, který odhalí, jaký jste člověk

Krátký a vtipný, toto je jeden z testů, o kterém tvrdí, že pochází z Tibetu a mnozí věří, že jej sestavil sám dalajlama. Ať už je to pravda nebo ne, určitě se pobavíte a mnozí tvrdí, že se jim přání splnilo…

Po pouhých třech otázkách vás odpovědi možná překvapí. Neexistují správné nebo špatné odpovědi, je to jen zábavný dotazník, který odhalí, jaký jste člověk a jaké jsou vaše skutečné priority, i když si to možná nemyslíte. Před řešením testu si ale představte konkrétní přání .

Buďme upřímní a při odpovídání nepodvádějme. Mysl je jako padák, nejlépe funguje, když je otevřená. To je zábava, ale i tak se musíme dostatečně věnovat a reagovat opatrně. Test tibetské osobnosti má pouze tři otázky, nespěchejte, nechoďte dopředu ani dozadu.

Vezměte si tužku a papír a zapište si své odpovědi. Mimochodem, první, co nás napadne, je obvykle naše nejlepší odpověď.

Představte si přání.

Test

Až odpovíte na tyto tři otázky, zapište si na konec papíru svůj oblíbený den a oblíbené číslo.

1. Uspořádejte dalších pět zvířat v pořadí od nejdražšího po nejdražší.

Kráva, tygr, ovce, kůň, prase.

2. Napište každé jedno slovo, které popisuje následující.

Pes, kočka, myš, káva, moře.

3. Pamatujte na někoho, kdo vás zná a je pro vás důležitý a koho si můžete přiřadit k jedné z následujících barev. Neopakujte stejnou odpověď dvakrát.

Ke každé barvě přidejte pouze jednu osobu.

Žlutá, oranžová, červená, bílá, zelená.

Pokračování na další straně