V taxíku a našla balíček, který někdo zapomněl na zadním sedadle. Při pohledu dovnitř nemohla dlouho přijít k rozumu

Na jednu stranu se takové klienty nebála brát. Byli vtipní a neškodní. I když poslouchat jejich opilecké tlachání bylo někdy vyčerpávající. Mnozí si začali stěžovat na život a ona měla dost svých vlastních problémů. Dívka se proto snažila takovým rozkazům vyhýbat a přijímala je pouze v případě potřeby.

Šla domů a slyšela hlas svého otce. Ten na invalidním vozíku pil v kuchyni čaj. Když zaslechl, jak se zámek otáčí, vytáhl další šálek a začal pro ni připravovat drink.

Muž se zeptal, jak práce pokračují. Tanya nedávno pracovala v taxíku a stále na to není moc zvyklá. Ale teď nebyly žádné možnosti – musel jsem pracovat.

Leonid Dmitrievich přestal chodit asi před rokem. Pak měl nehodu a zlomil si páteř. Už nikdy nebylo možné se vzpamatovat. Spodní část těla se nehýbala. Lékaři řekli, že by mu mohli pomoci. Operaci ale pojištění nekrylo. A stálo to hodně. V rodině takové peníze nebyly.

Před téměř 5 lety se muž rozvedl se svou ženou – matkou dívky. Od té doby spolu žili a byli si navzájem těmi nejdražšími lidmi.

V noci nečekaně zazvonil zvonek. Taťána, která už skoro šla spát, hned nechápala, proč dispečer volá. Ukázalo se, že naléhavý hovor přišel od klienta. Potřeboval odjet do nedalekého města, kde začal porod jeho ženy. Bylo nutné jet hned a kvůli urgenci slíbil, že zaplatí 3x více, než je obvyklé jízdné.

Dívka se v poslední době nevzdává práce navíc. A tady slibovali pěkné peníze. Rozhodla se tedy, že spánek počká. Jízda s cizím člověkem, a dokonce tak daleko, byla děsivá. Ale ani ona neodmítla.

Dispečerka poslala zprávu s adresou klientky a ta se hned začala balit. Brzy se zastavila u vícepodlažní budovy a čekala na klienta. Z nějakého důvodu se cítila nepříjemně. Zdálo se, že tady něco není v pořádku. A pak ze dveří vyšel svižným krokem muž a posadil se na zadní sedadlo.

Pokračování na další straně