Váš anděl strážný vám posílá důležitou zprávu. Vyberte si jednoho a zjistěte, co vám říká

3. ANDĚL číslo 2.

Vybrali jste si Anděla, který vám ukáže duhu po dešti a bouři, která se děje ve vašem životě. Dodá vám potřebnou odvahu podívat se na svůj život realisticky a po obtížích co nejdříve jít dál, protože vás život nehýčkal.

Povzbuzuje vás, abyste si uvědomili, jakou máte skutečnou cenu a jak dobrým člověkem v srdci jste. Je andělem velké síly a jako pomocný anděl vás podporuje, abyste přijali sebe a všechnu sílu a lásku, která se ve vás skrývá, a byli s odhodláním tím, kdo má moc zvolit si svůj osud.

Pravděpodobně budete v životě dělat velké věci a pomoc andělů vám přijde vhod, abyste udrželi rovnováhu. Váš anděl je nebeský léčitel, který vám pomáhá nejen ve fyzických záležitostech, ale také vám žehná. Jeho prostřednictvím také přispíváte k tomu, aby se lidé kolem vás cítili lépe, chráníte jejich zdraví nebo ho zlepšujete.

Proto má pro vás tento Anděl vzkaz: věnujte pozornost poselství svého těla, jezte zdravě, věnujte se co nejvíce fyzické aktivitě a hlavně si dejte pozor na sprostá slova, protože jste jemná a citlivá osoba a jedno slovo vám může ublížit spíše než fyzický útok.