Váš anděl strážný vám posílá důležitou zprávu. Vyberte si jednoho a zjistěte, co vám říká

4. ANDĚL číslo 3.

Vybrali jste si anděla, který vám dává vrozenou intuici cítit věci ještě předtím, než se stanou. To vám dává sílu chránit se před různými obtížemi, které vám život přináší. Je mečem proti silám temnoty. Tento anděl vám přináší mír, svobodu a nezávislost po celý život. Žádný anděl není šťastný, když nemůže zachránit Boží děti.

Ale není to vždy tak děsivé, často je to světlo, které dává sílu, zvláště vám, protože vaše duše je duchovně očištěna. Jedno je jisté, s jeho pomocí vám žádná děsivá nebo temná věc nemůže stát v cestě. Se svým andělem se můžete dostat do kontaktu, když se zbavíte všech strachů, které vás zbytečně trápí. Je potřeba se zkrátka trochu probudit, příliš nedůvěřovat lidem a nenechat na sebe nikoho šlápnout jen proto, že máte čisté a dobré srdce.

V průběhu života budete mnohokrát zklamáni v lásce, ale on vám dá sílu a lásku znovu a znovu milovat. Váš anděl vám říká: uvolněte se, nespěchejte, užívejte si každý okamžik života, který vám byl dán! Nikdy o sobě nepochybujte a vždy naslouchejte své intuici. Je pro vás velmi důležité odpustit těm, kteří vám ublížili, protože Anděl vás za to odmění.