Vyberte si STROM a zjistěte, jaký OSUD je vám do KONCE ROKU předurčen! Jeden je známkou NEJVĚTŠÍHO SMUTKU, VYBÍREJTE tedy POZORNĚ!

STROM ČÍSLO 2

Snažíte se dosáhnout toho, co chcete, ale štěstí není vždy vaším věrným společníkem. Může se vám stát mnoho problémů, ale nikdy nepřestanete bojovat o své štěstí. Zejména v obchodní oblasti a pokud jde o peníze, potřebujete trochu více štěstí. Do konce roku budete moci realizovat své podnikatelské sny.

Čekají vás velké změny, které vám přinesou jen to dobré, protože vás čeká velké finanční štěstí.

Nebudete vědět o problémech, protože štěstí vás bude následovat ve vašich stopách. Všechno se vám zlepší, protože budete mít štěstí jako nikdy v životě. Jste velmi šťastný člověk, který do konce roku dosáhne více, než jste mohli doufat.

STROM ČÍSLO 3

Vždy bojujete o své štěstí v lásce, protože jste člověk, který žije pro lásku. Je vaší životní průvodkyní, která vám dává sílu pokračovat, i když je to nejtěžší. Svého partnera velmi milujete a nedovolíte, aby vám do vztahu někdo zasahoval.

Do konce roku ale budete muset čelit velkému smutku, protože váš drahý se k vám navždy otočí zády.

Další člověk ukradl srdce vaší lásky a vy to brzy zjistíte. Jsou před vámi události, které vám konečně otevřou oči, protože jste věřili člověku, který k vám nebyl upřímný. Události, které jsou před vámi, pro vás budou velmi těžké.