Jaká jste v posteli podle vašeho znamení

Beran

Ženy ve znamení Berana jsou vášnivé a sex milují vždy a za všech okolností. Nemají zábrany, rády experimentují a zkouší nové věci. Nebrání se ani sexu na veřejnosti, jen k tomu musí najít vhodného partnera. V posteli nesnášejí nudu a nemají rády stereotyp. Bývají dominantní, a to i při sexu. Bývají žárlivé a nevěru jen tak neodpustí.

  • Erotogenní zóny: Hlava a tváře

Býk

Žena ve znamení Býka je něžná a romantická. Má ráda dlouhé něžné milování, nesnáší drsný sex a nerada experimentuje. Je smyslná, dokonce se říká, že je nejsmyslnější ženou celého zvěrokruhu. Bývá dobrou, ale náročnou milenkou, kterou není jednoduché uspokojit. Není sice chorobně žárlivá, ale srovnání s jinou nese velmi těžko. Sex miluje a vyžaduje ho často.

  • Erotogenní zóny: Šíje a krk

Blíženci

Miluje dlouhý sex a chce si ho maximálně vychutnat. Je výbornou milenkou, která je však plná překvapení. Muže v posteli dokáže šokovat, proto ji také zbožňují. Umí něžně svádět, ale se stejnou chutí se oddá i tvrdšímu sexu. Stačí, když ji partner dobře naladí, a v posteli mu předvede nepoznané.

  • Erotogenní zóny: Ruce a ramen

Rak

Je opatrná a tak trochu stydlivá. Mužům trvá déle, než ji dostanou tam, kam by chtěli, protože nemá ráda sex na jednu noc a chce si být jistá, že si vybrala správně. Je něžná, citlivá, nemá ráda násilí a drsný sex. Má ráda dlouhé milování, při kterém ale nemyslí jen na sebe a snaží se maximálně uspokojit svého partnera a dát mu to, po čem touží.

  • Erotogenní zóny: Hrudník a prsa

Pokračování na další straně…