Jaká jste v posteli podle vašeho znamení

Lev

Je Lvicí v pravém slova smyslu. Je velmi sebevědomá a dominantní – a to platí i v posteli. Umí mazaně svádět a v sexu je vášnivá. Nerada příliš experimentuje, avšak je výbornou milenkou, kterou však není jednoduché uspokojit. Je žárlivá a nevěru přímo nesnáší.

  • Erotogenní zóny: Uši, vlasy, šíje, vnitřní strana stehen

Panna

Má ráda romantiku, něžný sex a dlouhé mazlení. Muže si jen tak nepřipustí k tělu, na milování nespěchá a k životu je nutně nepotřebuje. Nemá ráda drsnější sex a experimenty v posteli není příliš nadšená, stejně jako ji zrovna nefascinují nejrůznější erotické pomůcky.

  • Erotogenní zóny: Břicho

Váhy

Má ráda romantiku a nerada spěchá. Sex si chce užít a vychutnat a skvěle ji navnadí vše krásné, klidné a luxusní – třeba večeře při svíčkách. V posteli je hravá, ráda vymýšlí nové věci, má ráda předehry a je přímo šťastná, když se nechá vést svým partnerem, který najde její erotogenní zóny a dovede ji do extáze.

  • Erotogenní zóny: Kříž a hýždě

Štír

Je vášnivá, temperamentní a umí být neskutečně sexy. Muže ráda provokuje a sex s ní bývá pro mnohé nezapomenutelným zážitkem. Předehry ke štěstí nepotřebuje, má ráda živočišný sex, kterému se může oddat naplno. Patří k nejvášnivějším znamením.

  • Erotogenní zóny: Genitálie

Pokračování na další straně…