Jaká jste v posteli podle vašeho znamení

Střelec

V posteli je ráda dominantní, provokuje a s muži si pohrává. Za každou cenu chce dosáhnout orgasmu, a to i tehdy, kdyby si k tomu měla pomoct sama. Ráda zkouší nové věci – a nové muže. Má ráda volnost a když ji partner v posteli nevyhovuje, hledá si prostě jinde.

  • Erotogenní zóny: Vnitřní strana stehen

Kozoroh

Navenek může působit chladně, ale to jen proto, že muže potřebuje více poznat. Má ráda dlouhý sex a časté milování, a proto vyžaduje, aby měl její partner dobrou výdrž a velkou chuť na postelové dovádění. Má ráda orální sex i několik orgasmů za sebou.

  • Erotogenní zóny: Ramenní a kolenní jamky

Vodnář

Má ráda experimenty, zkouší nové věci a polohy a přímo zbožňuje sex na netradičních místech. Chvíli však trvá, než si ji muž získá. V posteli je nápaditá, miluje předehru, naopak nesnáší drsnější praktiky a násilí. Problém jí nedělá ani sex se ženou.

  • Erotogenní zóny: Lýtka a kotníky

Ryby

Miluje dlouhé předehry, ale ráda vyhoví partnerovi – umí se totiž velmi dobře přizpůsobit. Ráda zkouší erotické pomůcky, miluje orální sex a partnerovi se v posteli snaží maximálně vyjít vstříc. Proto Ryby patří mezi velmi oblíbené milenky.

  • Erotogenní zóny: Chodidla

Zdroj:Kafe.cz