Jaký je váš nejhlubší podvědomý strach podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. březen-19. duben): Strach ze ztráty lidí
Pro lidi narozené ve znamení Berana je pouze jedna věc děsivější než prohra v souboji: strach, že ztratí lidi kolem sebe. Tito lidé nesnášejí prohru v boji, neboť jsou rození bojovníci.

Někdy se vlastně sami vrhají do situací, které mohou vést k boji, ne proto, že chtějí zvítězit, ale prostě proto, že mají takovou povahu.

Kvůli tomu si občas znepřátelí těch, jejichž milují a ani si to neuvědomují. Může to vést k tomu, že se od nich blízcí odvrátí, a skončit tím, že lidí ztratí, což si nikdy neodpustí.

Tento pocit pak způsobuje, že začnou být frustrovaní, a aby ze sebe dostali svůj hněv, vstupují znovu do bojové situace, pohybujíce se v začarovaném kruhu.

Býk (20. duben-20. květen): Strach z finanční nestability
Absolutní prioritou pro lidi narozené ve znamení Býka je pohoda. Mají rádi dobré jídlo, dobré přátele, veškerý přepych a materiální výdobytky života. Mají vlastně hlubokou potřebu obklopovat se komfortem.

Z tohoto důvodu pociťují neustálou potřebu finanční stability a často si dávají nesmírný pozor na své peníze.

Pokud pocítí úbytek na svém bankovním účtu, začnou se trápit kvůli možným změnám, které budou muset udělat ve svém životním stylu.

Obava z finanční nestability pevně svírá většinu lidí narozených ve znamení Býka, protože peníze vydělávají nejen kvůli tomu, aby vydělávali, ale aby je také utráceli.

Blíženci (21. květen-20. červen): Strach přijímat rozhodnutí
Pro lidi narozené ve znamení Blíženců je těžké dělat rozhodnutí. Často dokonce neplní sliby, které dali sami sobě, protože se jimi necítí být vázáni.

Právě tato vlastnost z nich dělá velké manipulátory – své nápady mnohdy mění a většina lidí ztrácí přehled o tom, co vlastně řekli na začátku.

Znamení Blíženců je znamením dvojčat – osobnost lidí narozených v tomto znamení má proto dvě stránky a jedna z nich je téměř vždy v konfliktu s tou druhou.

Ve chvíli, kdy se člověk narozený ve znamení Blíženců rozhodne pro jednu volbu, objeví se druhá stránka jeho osobnosti, která pochybuje o správnosti rozhodnutí.

To je staví do nelehkého postavení, a tak mají vždy obavu přijmout nějaké rozhodnutí.

Pokračování na další straně…