Jaký je váš nejhlubší podvědomý strach podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Střelec (22. listopad-21. prosinec): Strach z uzavřených prostorů
Lidé narození ve znamení Střelce mají svobodného ducha a jsou rození cestovatelé. Rádi cestují po světě a získávají nové zkušenosti.

Největší obavou je pro ně zůstat připoutáni ke konkrétnímu člověku nebo úkolu.

Tato klaustrofobie je občas dohání k tomu, že se vyhýbají svým povinnostem a často přijímají ukvapená rozhodnutí, kterých pak litují.

Nesmírně se bojí všeho, co brání jejich svobodě.

Kozoroh (22. prosinec-19. leden): Strach ze selhání
Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou workoholici a práce je pro ně tou nejlepší formou závislosti. Žijí z úspěchu, zároveň si v sobě nosí hluboce zakořeněný strach ze selhání.

Také zvyknou mít problémy vyplývající ze špatných vztahů s otcem a v určitých oblastech moc připomínají lidi ve znamení Lva, kteří si v sobě nosí hluboce zakořeněný strach, že nebudou silní, pochváleni a úspěšní.

Vodnář (20. leden-18. únor): Strach z institucionalizace
Jednou z největších obav lidí narozených ve znamení Vodnáře je, že budou vězni po intelektuální stránce.

Podobají se lidem ve znamení Střelce, kteří mají strach z toho, že se ocitnou v pasti, u lidí ve znamení Vodnáře to však platí konkrétně pro jejich práci, kariéru a manželství.

Představa uvěznění je pouze jednou z těchto obav, kterých se nejvíce bojí – rádi jsou originální a chtějí se stále vyvíjet.

Ryby (19. únor-20. březen): Strach z odpovědnosti
Lidé narození ve znamení Ryb mají sklon žít ve svém vysněném světě a občas prostě nechtějí dospět. Často toho hodně vědí a jsou moudří, zároveň však nejsou moc dospělí.

Jsou to tvořiví lidé, nevzbuzují ale dojem, že by měli odpovědnost, aby vše správně zvládli, a proto se mnoho z nich utíká k drogám a alkoholu, aby těmto problémům nemuseli čelit.

Představa odpovědnosti za konkrétní myšlenku nebo čin jimi umí pořádně otřást.

Zdroj.mocvedomi