Jedno znamení je vždy pod ochranou andělů, úspěch a životní štěstí jsou podle astrologů téměř zaručeny

Astrologové věří, že toto znamení je pod dohledem andělů, kteří jim pomáhají vyrovnat se s negativními událostmi v jejich životě. Vládnoucí planetou Střelce je Jupiter, největší planeta souhvězdí. Jupiter je osudovým iniciátorem štěstí, a tak není divu, že Střelce vždy provází štěstí. Zvědavý a energický Střelec je největším cestovatelem zvěrokruhu. Jejich otevřenost a filozofický pohled je motivuje k dalekým cestám za smyslem života.

Extrovertní, optimistická a nadšená znamení se dají jen těžko zadržet. Střelci milují změny a vlastně je potřebují, aby se cítili dobře. Ohnivá znamení – Střelci mohou „chodit bosí po trní“, aby své myšlenky převedli do konkrétních činů a dosáhli svých cílů. Stejně jako ostatní ohnivá znamení potřebují být v neustálém kontaktu se světem, aby toho zažili co nejvíce. Není v jejich povaze sedět doma a čekat, až se něco stane. Pokud se má něco stát, uskuteční to sami. Vládnoucí planetou Střelců je Jupiter, největší planeta zvěrokruhu.

Jupiter je iniciátorem osudového štěstí, a tak není divu, že Střelce vždy provází štěstí. Jupiterův vliv je silný v oblasti tvorby a expanze, takže pro Střelce je důležité, aby to, co se v průběhu života rozšiřuje, nebyl jen pas. Nadšení Střelců nezná mezí, takže mají smysl pro humor a zvídavost.

Pokračování na další straně