Malý chlapec miloval sousedova psa, a každý den si spolu hráli. Jednoho dne zazvonila policie a rodině se zhroutil svět!

Kočky jsou zvířata, která prozkoumávají své okolí a chodí po území svých sousedů nebo někde jinde, obvykle když jsou chována venku. V případě psů je to ale složitější a majitel musí zajistit terén tak, aby se pes netoulal. Nejčastěji, když pes uteče, ho policie odveze do útulku a majitel si ho musí vyzvednout.

Chlapec jménem Petr kterému je nyní 6 let, má velké potíže s mluvením se základními motorickými dovednostmi a je také velmi plachý a tichý.

Jednoho dne se u našich dveří objevil německý ovčák jménem Saki, který patřil sousedovi a byl speciálně vyškolen, aby sloužil policii.

Zpočátku to bylo velmi děsivé, ale Petr měl psy brzy rád a stali se z nich kamarádi, „dodala Pavlína, matka Petra.

„Náš soused (Sakiho majitel) si po chvíli uvědomil, že jeho pes neustále někam chodí, ale chystá a hraje si s naším synem Petr a Saki se stali skvělými přáteli a pokaždé, když Saki přišel, náš syn se úplně změnil.“ Saki ho pozorně sledoval a poslouchal, „říká Pavlína, která je ze Sakiho návštěvy ráda..

Pokračování na další straně