Měsíc narození určuje osud ženy: Zasáhl mnoho lidí, zjistěte, co vás čeká

Váš měsíc narození má pravděpodobně větší vliv na vaši osobnost než znamení zvěrokruhu. Na rozdíl od astrologie to má vědecký základ. Není pochyb o tom, že temperament, povaha a osud ženy nezávisí pouze na její výchově nebo na době, kterou v životě strávila. Narození v určitém měsíci může o ženě mnohé prozradit:

leden

V tomto měsíci se rodí nejtrpělivější a nejtvrdohlavější ženy. Obvykle jsou stoické a mužné. Nestěžují si a nesvěřují se s odhaleními. Naopak se snaží všechny problémy řešit samy. Lednové ženy nemají rády veškerou čistotu a pořádek v domácnosti, ale projevují svůj talent v kuchyni a při přípravě jídla.

Únor

Únorové ženy jsou vytrvalé, tvrdohlavé, citlivé a pomstychtivé. Je poměrně složitá. Je napjatá, ale zároveň poměrně sebekáznivá. Nebojí se obtíží a rozhoduje se rychle, aniž by dlouho přemýšlela. Umí dobře manipulovat s lidmi, a proto se jí často daří v kariéře.

březen

Březnové ženy – nejcitlivější ženy. Jsou velmi citliví a zranitelní. Často se u nich projevuje tvrdohlavost, která nakonec funguje v jejich neprospěch. Mohou být nejistí a často se považují za nešťastné. Pro tyto ženy je pro jejich plachost opravdu těžké dosáhnout úspěchu. Příroda jim dala křehkost a šarm, proto tak často přitahují muže-ochránce.

duben

Duben je měsícem odvážných, vytrvalých a motivovaných žen. Racionalita a praktičnost jsou považovány za dokonalý doplněk. Vždy vědí, co chtějí, a tak pomalu, ale jistě dosahují toho, co chtějí. Tyto ženy vůbec nesnášejí nestabilitu. Emoce a pocity jsou vždy na prvním místě, za myslí.

Květen

V květnu se rodí samostatné a náročné, nekompromisní a odhodlané ženy. Nikomu snadno neodpustí, snadno může dojít k rozvodu, i když toho budou později nevyhnutelně litovat. Jsou to tvrdohlavé ženy-vůdkyně, proto je pro ně snazší obsadit kancelář šéfa, než si najít manžela. Upřednostňují vše materiální.

červen

Červnové ženy jsou velmi opatrné. Často jsou zranitelní a nejistí, ale zároveň jsou tak dobří, že nikdy nebudou pomstychtiví. Nemají rádi konflikty, mají dobrou intuici, která jim pomáhá vyhýbat se konfliktům. Jednají podle nálady.

červenec

V tomto měsíci se rodí skromné ​​a stydlivé ženy. Často se trápí a neustále se zabývají sebezkoumáním. Celý jejich život je podřízen náladě. Skromní a romantičtí, jsou schopni hluboce cítit, ale nikdy to nedávají najevo. Domov a rodina jsou pro tyto ženy to nejdůležitější v životě.

Pokračování na další starně