Milostný vztah s osobou narozenou v tomto znamení je brutální boj s ohněm!

Říct mu „ne“ je jako přilévat benzín do ohně – nic mu nebrání v tom, aby vás dobyl. Problém je v tom, že on se rychle zamiluje a vy se zamilujete ještě rychleji. Je to hypnotický pohled, to teplo vás přitahuje a vy se mu chcete opravdu přiblížit, ale když si nedáte pozor, začne vás pálit kůže.

Beran více než kterékoli jiné znamení podléhá potenciálu, který se v něm skrývá, než osobě samotné. Pokud se do vás Beran zamiluje a podaří se vám získat jeho pozornost, je jeho láska skutečně jedinečná a nespoutaná. ‚Ze všech vášní je láska nejsilnější, protože útočí na hlavu, srdce i tělo zároveň. Beranům vládne živel ohně a Mars, jehož povaha je vášnivá, dominantní a někdy panovačná.

Jsou vždy připraveni k boji, ať už jde o přátelské soupeření ve sportu, vytoužené povýšení nebo touhy srdce. Nevyhýbají se ani výzvám. Ve skutečnosti Berani žízní po výzvách. Pokud je pro Berany obtížné něčeho dosáhnout, jejich zájem ještě vzroste. Říci „ne“ je jako přilít benzín do ohně – nic jim nebrání v tom, aby vás dobyli. Problém je, že se do vás rychle zamiluje a ještě rychleji. Honí vás až na konec světa, ale když projevíte stejnou míru zájmu, začnou se chovat jako děti v cukrárně.

Známost může u Beranů vést k lhostejnosti. Zatímco jsou oslněni leskem nové lásky, zapomínají, že není všechno zlato, co se třpytí. Muži a ženy ve znamení Berana se někdy pohybují tak rychle, že si ani neuvědomují, kdo je ten druhý. Beran více než kterékoli jiné znamení zvěrokruhu podléhá potenciálu, který v člověku vidí. Pokud se do vás Beran zamiluje a vám se podaří upoutat jeho/její pozornost, bude jeho/její láska skutečně jedinečná a neuhasitelná. Je to jako zatlouct hřebík do mraku. Stejně jako dobré víno funguje většina vztahů Beranů lépe ve zralejším věku.

Pokračování na další straně