Pozor! Pokud si všimnete těchto znaků, je možné, že jste pod kletbou! Takto se toho zbavíte



Problémy se spánkem
I když může být nespavost důsledkem některých zdravotních problémů, stresu nebo problémů se životním stylem, často jde také o jasný projev prokletí.



Finanční problémy
Pokud neděláte chyby, neutrácíte příliš mnoho, hospodaříte s penězi moudře, ale najednou si všimnete, že je to málo, je to známka toho, že vám to někdo přál. Pokud dluhy rostou, vstupujete do jejich spirály, vyplatí se vyhledat pomoc.



Kožní změny
Velmi často jsou příznakem prokletí kožní změny, které je obtížné ospravedlnit alergií nebo nemocí. Pokud se vám objeví podivné pupínky, kopřivka atd., může to znamenat, že vás někdo proklel.

Věřte nebo ne, esoterici si jsou jisti, že existují energetické toky, o kterých se nám ani nesnilo. Proti kletbám také nejsme bezmocní, protože existují různé metody, jak je ze sebe odstranit. Zde je jeden z nejjednodušších rituálů slavného jihoamerického jasnovidce:

Kouzlo musí být provedeno v pátek večer. Potřebujeme misku, bílou svíčku a dvě hrsti hrubé soli. Do misky nalijte vodu, promíchejte se solí. Poté do misky vložte bílou svíčku. Misku se svíčkou vyneseme ze vstupních dveří nebo pokud možno do místnosti, kde se zdržuje osoba, která kletbu seslala.

Zapálíme svíčku. Když dohoří až do konce, voda se solí a voskem se musí nalít na místo, odkud může odtékat – řeka, kanál, moře. Snímá z nás kletbu.